Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Μους σοκολάτας με ξηρούς καρπούς



Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα. Όταν λιώσει προσθέτουμε το βούτυρο και το αλάτι κι ανακατεύουμε. Στο μεταξύ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, μέχρι να ασπρίσουν και να φουσκώσουν. Αναμιγνύουμε τα δυο μίγματα με απαλές, κινήσεις, για να μην ξεφουσκώσουν τα αυγά. Μοιράζουμε τη μους σε 4 μπωλ ή ποτήρια και γαρνίρουμε με τους ξηρούς καρπούς. Δείτε τις οινολογικές μας προτάσεις εδώ:
http://www.greeceandgrapes.com/index.php?route=product/food/product&food_id=98