Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Καλαμάρι αχνιστό με μυρωδικά








Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο και τις πιπερίτσες μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, μαζί και το καλαμάρι και σοτάρουμε για 5 με 6 λεπτά, σκεπασμένα με ένα καπάκι ή με αλουμινόχαρτο. Στο σύνδεσμο που παραθέτουμε θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την συνταγή μας μαζί με τις οινολογικές μας προτάσεις:
http://www.greeceandgrapes.com/index.php?route=product/food/product&food_id=97