Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Το κρασί Vinsanto της Σαντορίνης γίνεται σοκολάτα








Το κρασί Vinsanto έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση για όσους το έχουν γευτεί! Το τοπικό αυτό κρασί της Σαντορίνης, παράγεται στο οινοποιείο Αργυρού και μέσα σε λίγες μόνο σταγόνες κρύβει ολόκληρη την ιδιαίτερη ελληνική γεύση.
Μια ακόμη ιδιαίτερη γεύση λοιπόν τώρα πια θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν το νησί της Σαντορίνης!
Όταν μπορείς να «παντρέψεις» δυο παραδοσιακά προϊόντα, τότε το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Η μαύρη σοκολάτα και το τοπικό κρασί Vinsanto, έγιναν ένα και ο στόχος τους ήταν να τρελάνουν και τον πιο επιλεκτικό ουρανίσκο.
Η σοκολάτα Vinsanto διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα σημεία του νησιού, στο duty free του αεροδρομίου Σαντορίνης και φυσικά στο οινοποιείο Αργυρού που παράγει το εν λόγω κρασί, στην Επισκοπή Γωνιά, κοντά στο Καμάρι.
Όπως αναφέρεται στο bostanistas.gr, η σοκολάτα Vinsanto είναι χειροποίητη, βιολογική, fair trade παραγωγής και παράγεται με μαύρη σοκολάτα βουνού κατά 50% και 15% Vinsanto Αργυρός. Ο υπεύθυνος εξηγεί: «Ως ιδανικό συνοδευτικό αναθέσαμε στον Αυστριακό σοκολατοποιό Zotter να δημιουργήσει για μας αυτή τη σοκολάτα, με γέμιση από το δικό μας Vinsanto». (πηγή: koolnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου