Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

BLACK VELVET BEER







Συστατικά:
1 μέρος Μαύρη μπύρα παγωμένη
1 μέρος Αφρίζον κρασί παγωμένο
Παρασκευή:
Βάλτε την μπύρα σε ένα μεγάλο παγωμένο ποτήρι και αφήστε τον αφρό να κάτσει. Βάλτε ένα κουτάλι μέσα στο ποτήρι, σε οριζόντια θέση με την μπύρα και προσθέστε τον αφρό από το κρασί έτσι ώστε το τελευταίο να παραμείνει πάνω από την μπύρα. Δείτε εδώ την συνταγή μαζί με προτάσεις για αφρίζον κρασί:

http://www.greeceandgrapes.com/en/index.php?route=product/food/product&food_id=86

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου