Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Τορτίγια με μπέικον, καλαμπόκι και άλλα



Βάζουμε σε ένα τηγάνι το μπέικον και το ψήνουμε μέχρι να γίνει πολύ τραγανό. Τότε προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και το καλαμπόκι, αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς και τα τηγανίζουμε κι από τις δυο μεριές, ώσπου να ψηθούν. Βγάζουμε την ομελέτα από το τηγάνι και την κόβουμε σε 4 μακρόστενες λωρίδες. Απλώνουμε σε κάθε τορτίγια από μια κουταλιά τυρί κρέμα, τοποθετούμε επάνω του από ένα κομμάτι ομελέτα, ένα φύλλο μαρουλιού, μερικές φέτες ντομάτα και τέλος μοιράζουμε το κίτρινο τυρί. Τυλίγουμε κάθε τορτίγια σε σφιχτό ρολό και στην συνέχεια την περιτυλίγουμε με ένα κομμάτι λαδόκολα. Τη δένουμε σφιχτά με σπάγκο σε δυο σημεία και την κόβουμε ελαφρώς λοξά στη μέση. 

H Τορτίγια μπορεί να συνοδευτεί με κρασί ή μπύρα. 
Δείτε εδώ τις επιλογές μας: http://www.greeceandgrapes.com/index.php?route=product%2Ffood%2Fproduct&food_id=69